Sekvensiell innsprøytning

Direkte innsprøytning SDI

Er din bil utstyrt med sekvensiell innsprøytning monterer vi Sequent Plug & Drive system. Dette er det nyeste systemet i en rekke sekvensielle systemer. Sequent Plug & Drive er automatisert system med enkel betjening, det har egen ECU og eget diagnosesystem for enkel feilsøking. Sequent Plug & Drive er et selvlærende system som til en hver til sørger for optimale blandingsforhold i din motor.

Les mer om systemet:

Sequent Plug&Drive

Er din bil utstyrt med direkte innsprøytning har vi i dag to systemer å velge mellom: SDI som er direkte innsprøytet gass i gassfase og LDI som er direkte innsprøytet gass i væskeform. SDI er mye likt Plug & Drive, forskjellen er litt flere signal og at den kommer ferdig programmert fra fabrikk.

Les mer om systemet:

Sequent SDI

Direkte innsprøytning LDI

Mixersystem (eldre biler)

Er din bil utstyrt med direkte innsprøytning har vi i dag to systemer å velge mellom: SDI som er direkte innsprøytet gass i gassfase og LDI som er direkte innsprøytet gass i væskeform. LDI er montert på en slik måte at den benytter seg av bensindysene i stedet for at vi monterer eksterne dyser som på de andre systemene.

Les mer om systemet:

Sequent LDI

Er din bil utstyrt med forgasser eller monopoint innsprøytning monterer vi mixerkit med eller uten lambdastyring.